DE STEEG – Carol van Eert is donderdag geïnstalleerd als burgemeester van de gemeente Rheden. Dat gebeurde in de raadszaal van het gemeentehuis in De Steeg.

Hij legde ten overstaan van Commissaris van de Koning Clemens Cornielje de gelofte af. Daarna kreeg Carol de ambtsketen omgehangen en de voorzittershamer overhandigd. Carol van Eert is de opvolger van Petra van Wingerden, zij stopte eind december.

Carol van Eert is 55 jaar, getrouwd en vader van drie kinderen. Voordat hij aan de slag ging in Rheden was hij burgemeester van de gemeente Beuningen. Eerder vervulde hij onder meer de functie van secretaris-directeur van de Stadsregio Arnhem Nijmegen. Hij is lid van de PvdA.

Carol van Eert is zaterdag te gast in het programma Rhedens Magazine op Studio Rheden Radio.

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Burgemeester Carol van Eert van Rheden. Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Burgemeester Carol van Eert van de gemeente Rheden. Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh