Studio Rheden

Studio Rheden terug in de ether op 106.9FM en 107.2FM

Foto: Studio Rheden

VELP – Studio Rheden is weer terug in de ether. Door een technische storing was het radiostation enkele dagen niet te ontvangen op 107.2 FM in Velp en 106.9 FM in Dieren.

Martin Slijper, voorzitter Studio Rheden: “De zender was kapot, dus er moest met spoed een nieuwe komen, maar helaas duurde het even voor de nieuwe zender binnenkwam. Sinds woensdagavond is Studio Rheden weer terug.”

Naast 107.2 FM en 106.9 FM is Studio Rheden natuurlijk ook online te beluisteren via de app en de website www.StudioRheden.nl. Daarnaast is het geluid van Studio Rheden ook te horen op de achtergrond van ons TV Kanaal.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten