VELP – Op Studio Rheden hoor je elke zaterdagochtend het radioprogramma Rhedens Magazine. Daarin bespreken Thea Bremer en Thera van Schaik de actualiteiten en de achtergronden van afgelopen week met gasten in de studio.

Met zaterdag de volgende onderwerpen:

  • De nieuwe veiligheidsmonitor van de gemeente is bekend gemaakt. Burgemeester Carol van Eert heeft dit in zijn portefeuille . Hij vertelt hoe veilig we zijn in de gemeente Rheden
  • De gemeente Rozendaal wil de monumentale Torckschool verkopen om er nieuwbouw op te plegen. Dit botst met de nazaten van baron van Pallandt. Wethouder Anton Logeman van het PAK geeft uitleg
  • De gemeente Rheden start in 2019 met het project Vroegsignalering Schuldenproblematiek om huishoudens met oplopende schulden sneller in beeld te krijgen. Wethouder Gea Hofstede vertelt hier meer over

Het programma is iedere zaterdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur te beluisteren  op Studio Rheden. En op zondagmorgen is er een herhaling 8.00 tot 10.00 uur. Kijk hier voor alle mogelijkheden om te luisteren of voor kijkradio.