VELP – Op Studio Rheden hoor je elke zaterdagochtend het radioprogramma Rhedens Magazine. Daarin bespreken Thea Bremer en Thera van Schaik de actualiteiten en de achtergronden van afgelopen week met gasten in de studio.

Met zaterdag de volgende onderwerpen:

  • Studio26 uit Velp organiseert Changing Sunday. Op deze dag zullen zij hun voorstelling gratis spelen voor publiek en geven ze meer informatie over het project Changing Stories, gesteund  door de stichting van Johnny de Mol en hun ervaringen op Lesbos. We praten erover met Matthias voor de Poorte van studio 26
  • Zaterdag is de dag van de Mantelzorger. De stichting voor Mantelzorg en Vrijwillige Thuishulp Rheden en Rozendaal heeft een film gemaakt over de jonge mantelzorger. Hoe is het voor deze jongvolwassenen. Lidy Kelderman weet hier meer van.
  • De klimaatkaravan is al 4 weken bezig in de gemeente Rheden. Maar wat houdt dit in en waar is dit voor bedoeld. Wethouder Dorus Klomberg komt uitleg geven

Het programma is iedere zaterdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur te beluisteren  op Studio Rheden. En op zondagmorgen is er een herhaling 10.00 tot 12.00 uur. Kijk hier voor alle mogelijkheden om te luisteren of voor kijkradio.