Studio Rheden

Zaterdag in Rhedens Magazine: 20 maart zijn er ook waterschapsverkiezingen maar waar stemmen we eigenlijk voor ?

Foto: Studio Rheden

VELP – Op Studio Rheden hoor je elke zaterdagmorgen het radioprogramma ‘Rhedens Magazine’. Daarin bespreken Thea Bremer en Thera van Schaik de actualiteiten en de achtergronden van afgelopen week met gasten in de studio.

Met zaterdag de volgende onderwerpen:

  • Op 20 maart worden er ook Waterschapverkiezingen gehouden. Maar waar kiezen we dan voor en wat doet het waterschap. We praten er aan de telefoon over met Antoinet van Helvoirt van Waterschap Rijn Ijssel
  • De landelijke opschoondag wordt ook ik Rheden gehouden. Maak Rheden Schoon is nog op zoek naar vrijwilligers. We praten erover met Martine Spruijt
  • Er wordt een informatieavond gehouden voor verduurzaming voor appartementen. We praten erover met Arthur Hofstede. Hij is projecleider milieu en duurzaamheid van de gemeente Rheden

Het programma is iedere zaterdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur te beluisteren  op Studio Rheden. En op zondagmorgen is er een herhaling 10.00 tot 12.00 uur. Kijk hier voor alle mogelijkheden om te luisteren of voor kijkradio.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten