Studio Rheden

Zaterdag in Rhedens Magazine: Gemeente Rheden wil inwoners laten bewegen

Foto: Studio Rheden

VELP – Op Studio Rheden hoor je elke zaterdagmorgen het radioprogramma ‘Rhedens Magazine’. Daarin bespreken Thea Bremer en Thera van Schaik de actualiteiten en de achtergronden van afgelopen week met gasten in de studio.

Zaterdag :

  • De gemeente Rheden wil de inwoners meer laten bewegen. Hoe moet dat gaan gebeuren. We praten erover met wethouder Marc Budel
  • De recreatiegids Veluwezoom is weer uitgebracht. Welke mooie plekjes staan hierin.  In de studio is een van de samenstellers Peter Oversteegen
  • Een ambitieus plan moet het dorp Dieren naar de toekomst helpen. Wethouder Ronald Haverkamp weet wat de plannen zijn

Het programma is iedere zaterdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur te beluisteren  op Studio Rheden. En op zondagmorgen is er een herhaling 10.00 tot 12.00 uur. Kijk hier voor alle mogelijkheden om te luisteren of voor kijkradio.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten