Studio Rheden

Zaterdag in Rhedens Magazine: Er komen mogelijk 751 nieuwe woningen in gemeente Rheden

Foto: Studio Rheden

VELP – Op Studio Rheden hoor je elke zaterdagmorgen het radioprogramma ‘Rhedens Magazine’. Daarin bespreken Thea Bremer en Thera van Schaik de actualiteiten en de achtergronden van afgelopen week met gasten in de studio.

Zaterdag :

  •  Er worden mogelijk 751 nieuwe woningen en appartementen gebouwd in de gemeente Rheden. We praten erover met wethouder Ronald Haverkamp
  • Welke ondernemingen zitten er eigenlijk in het dorp  Rheden. ORDS houdt een informatieavond om inwoners kennis te laten maken met de plaatselijke ondernemers. Anne Bruger geeft uitleg
  • De Dierense speeltuin wil een natuurspeelplaats aanleggen. Wat zijn er nog meer voor een plannen. We hebben Sonja Kapelpouli aan de telefoon
  • Het programma is iedere zaterdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur te beluisteren  op Studio Rheden. En op zondagmorgen is er een herhaling 10.00 tot 12.00 uur. Kijk hier voor alle mogelijkheden om te luisteren of voor kijkradio.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten