Herkent u deze man, tip dan de politie

Herkent u deze man
Herkent u deze man

VELP – De politie is nog steeds op zoek naar de identiteit van een man die overleed na aanrijding door een trein. Dat gebeurde in de nacht van 23 op 24 november 2023 bij Velp, niet ver van de overgang bij Landgoed Biljoen.

Daarom is twee maanden geleden een oproep gedaan in het tv-programma ’Opsporing Verzocht’ op NPO1. Daarin laat men ook zogenoemde ‘post mortem’-tekeningen en de andere aanwijzingen zien.

Bekijk hieronder de uitzending terug.

De tekeningen geven een indruk hoe het slachtoffer eruit zag. Het gezicht van de man is zodanig beschadigd geraakt dat niet duidelijk is wat bijvoorbeeld de vorm van zijn neus was. Toch hoopt de politie dat iemand door de tekeningen de man herkent.

Bij het los dragen van zijn haar had de man mogelijk een lok zoals op de linker tekening, maar mogelijk droeg hij zijn haar ook wel eens in een knotje zoals rechts afgebeeld.

Het onderzoeksteam heeft redenen om er rekening mee te houden dat het slachtoffer een islamitische achtergrond kan hebben. Hopelijk zet dat iemand in zijn omgeving aan het denken.

Drie maanden geleden deed mediapartner Omroep Gelderland ook een oproep naar de persoon.

Zie ook: Politie zoekt identiteit onbekende man na fatale treinaanrijding in Velp
Zie ook: Onderzoek naar identiteit onbekende overleden man – Zutphensestraatweg – Velp