Spookrijder ramt auto’s op N348 bij Dieren: slachtoffers naar ziekenhuis

Spookrijder ramt auto’s op N348 bij Dieren Foto: Roland Heitink / Persbureau Heitink
Spookrijder ramt auto’s op N348 bij Dieren Foto: Roland Heitink / Persbureau Heitink

DIEREN – Bij een ernstig ongeval op de Arnhemsestraatweg (N348) bij Dieren zijn zondagavond twee mensen zwaargewond geraakt door een spookrijder.

Het ongeluk gebeurde rond 18.30 uur toen een automobilist in tegengestelde richting reed en frontaal botste op een andere auto. In totaal waren drie voertuigen bij de aanrijding betrokken.

Eén van de slachtoffers, een 45-jarige man uit Velp, zat bekneld in zijn voertuig en moest door de brandweer worden bevrijd. De spookrijder, vermoedelijk een 48-jarige Roemeense automobilist, werd naast het wrak aangetroffen. Meerdere ambulances en een traumahelikopter kwamen ter plaatse om de gewonden te behandelen. Beide slachtoffers zijn met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval met de spookrijder. Ze kijken of de spookrijder drugs of alcohol heeft gebruikt. Hij had geen rijbewijs, dat was eerder al afgepakt. De Arnhemsestraatweg was tijdelijk volledig afgesloten voor verkeer. Het verkeer werd omgeleid via de parallelweg.

Spookrijder ramt auto’s op N348 bij Dieren – Foto: Roland Heitink / Persbureau Heitink