Studio Rheden zet nieuwsarchief online

Redactie Foto: Pixabay
Redactie Foto: Pixabay

RHEDEN – Studio Rheden, de streekomroep voor de gemeenten Rheden en Rozendaal, heeft deze week haar volledige nieuwsarchief online gezet. Dit betekent dat bezoekers nu toegang hebben tot ruim acht jaar lokaal nieuws.

Op de website StudioRheden.nl was al een zoekmachine beschikbaar, maar het nieuwe archief biedt de mogelijkheid om nieuws per maand te bekijken. Dit maakt het eenvoudiger om specifieke gebeurtenissen en ontwikkelingen in de gemeenten Rheden en Rozendaal terug te vinden.

Studio Rheden richt zich op het brengen van lokaal nieuws dat leeft in de dorpen. Uniek aan de omroep is dat er geen inlog of betaling vereist is, en dat er geen reclame wordt getoond. Bovendien publiceert Studio Rheden geen persberichten, maar uitsluitend nieuws dat relevant is voor de lokale gemeenschap.

Met de lancering van het digitale nieuwsarchief hoopt Studio Rheden de inwoners van Rheden en Rozendaal nog beter van dienst te kunnen zijn. Het nieuwsarchief is te vinden in de blauwe balk bovenaan in deze website.