Het vermiste bange hondje Bella uit Dieren gezien op snelweg A348

Foto: Facebookpagina Waar is Bella

DIEREN – Na alle aandacht in de media en op internet is het bange hondje Bella uit Dieren nog steeds niet gevangen. Wel zijn er meldingen dat het hondje gezien wordt op de snelweg A348 bij Dieren en Ellecom.

Bella wordt sinds dinsdagavond rond 22.00 uur vermist. “Bella is enorm bang en komt op niemand af”, zo valt te lezen op de Facebookpagina.  Omdat het hondje zo bang is wordt verzocht om Bella niet te vangen. “Hierdoor wordt ze nog meer opgejaagd. Lief bedoeld maar werkt echt averechts.”

Wie Bella ziet wordt verzocht om het volgende nummer te bellen: 06 – 57 99 44 14. Een groep van ongeveer tien mensen zoekt dag en nacht naar het hondje. Wie wil helpen met zoeken kan ook dit telefoonnummer bellen.

Vrijdag kwamen er meldingen binnen dat het hondje over de snelweg A348 liep. Ook zou het hondje gezien zijn in de bossen en in de maisvelden langs de snelweg.

Op de Facebookpagina staat ook een oproep voor een vangkooi om zo het hondje te kunnen vangen.