Streeknieuws

Na achtervolging verstopt automobilist zich in kliko in Ellecom

Foto: archief Studio Rheden

ELLECOM – Na een achtervolging in Eerbeek en Dieren deed een automobilist er zaterdag écht alles aan niet gesnapt te worden door de politie. Hij verstopte zich op een wat ongebruikelijk plek.

De politie vond de man uiteindelijk in de groencontainer.

Surveillerende agenten zagen hem eerder met hoge snelheid langs het kanaal in Eerbeek rijden. Ze besloten de wagen te controleren maar raakten die tijdens de achtervolging kwijt, schrijft de politie Brummen op Facebook.

Leeg voertuig in Ellecom

In Dieren werd de automobilist gespot en dus werd de achtervolging opnieuw ingezet. Uiteindelijk trof de politie het voertuig zonder inzittenden aan in Ellecom.

Dankzij een politiehond kon de vermoedelijke bestuurder gevonden in een achtertuin. Daar zat hij in een container.

Rijden onder invloed, handel in middelen

De man is aangehouden op verdenking van het rijden onder invloed, gevaar of hinder veroorzaken op de openbare weg, de Wet op de Identificatieplicht en mogelijk handel in een verboden geneesmiddel. Om wat voor middel het gaat is niet bekend.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten