Streeknieuws

Politiebureau in Dieren houdt zaterdag open dag

Foto: archief Studio Rheden

DIEREN – De politie houdt op zaterdag  een open dag op het politiebureau in Dieren. Tussen 11.00 en 15.00 uur is het politiebureau open voor iedereen die meer wil weten over het werk van de politie.

Er is onder meer een volledig uitgeruste ambulance aanwezig. Verder geeft een van de wijkagenten een presentatie over het politiewerk en wordt er onder meer een demonstratie gegeven met een politiehond

Ook zijn er politiewagens aanwezig en daarin kan een kijkje worden genomen. Ook is het mogelijk om in de politiewagens te zitten met sirene en zwaailichten. Voor de kleintjes wordt er een rondje gereden in een politiebus.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten