Verenigingen

Leonie Meijer bij Theater RhederArt in Theothorne Dieren

Leonie Meijer. Foto: RhederArt

DIEREN- In de schouwburgszaal van Theothorne in Dieren treedt op zaterdag 15 oktober zangeres Leonie Meijer op bij Theater RhederArt. Leonie Meijer is een van de betere zangeressen van Nederland.

En meer dan dat: ze weet tussen haar prachtige nummers door een geestig en ontroerend verhaal te vertellen.  Haar shows zijn daardoor meeslepende vertellingen. ‘Naked’ is het vervolg op haar ‘Luister Maar Live-tour’, waarmee ze bij fans, theaterdirecties en recensenten een prima indruk achterliet. Naast haar nieuwe repertoire vertolkt ze ‘oude’ liedjes. Ze wordt begeleid door twee musici.

Toegangsprijs 15 euro. Aanvang 20.00 uur. Reserveren: www.rhederart.nl

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten