Training in effectief communiceren in vergaderingen

Foto: Pixabay

RHEDEN – Het loket vrijwilligerswerk biedt een korte training aan met als thema ‘effectief communiceren in vergaderingen’.  Deze interactieve training vindt plaats op 7 en 21 november in Dorpshuis Willem de Zwijger, mr B. v. Leeuwenplein te Rheden van 19.30 tot 22.00 uur en is bedoeld voor besturen en commissieleden van vrijwilligersorganisaties en/of bewonersinitiatieven die graag in goede sfeer en harmonie samen actief zijn.

Workshopleider Brigitte Bloemenkamp biedt gedurende de twee avonden handvatten om effectief te vergaderen met als rode draad communicatie. De volgende items komen aan bod: vergadertechniek, feedback, ik-boodschap, groepsrol, groepsvorming, non-verbaal gedrag en communicatie via media. Daarbij is veel ruimte voor interactie, oefenen en reflectie.

Voor aanmelden of meer informatie: Loket Vrijwilligerswerk, Maud van Braam, tel.: 06 115 946 70 mail: MvBraam@radaruitvoering.nl.  Mfc de Oase is gevestigd aan het Ericaplein 1 te Dieren. Aanmelden kan ook via www.vrijwilligerswerkgelderland.nl/rheden