Bazaar met Dominoday in de Ontmoetingskerk in Dieren

Foto: Pixabay

DIEREN –  De Ontmoetingskerk aan de Admiraal Helfrichlaan in Dieren is op vrijdag 11 en zaterdag 12 november het onderkomen van de tweejaarlijkse bazaar. Het publiek kan er terecht voor onder meer boeken, curiosa, bloemen, planten, huishoudelijke artikelen, kerstspullen, schilderijen en levensmiddelen.

Belangrijk onderdeel is een grote verloting. Op beide dagen worden loten verkocht. Er zijn veel prijzen te winnen. De hoofdprijs is een fiets. Het Rad van avontuur ontbreekt ook deze keer niet.

De zaterdag staat deels in het teken van Dominoday. Bij de kerk betrokken jongeren zetten dan een dominobaan op. Voor een gering bedrag kan het publiek raden hoeveel stenen er zaterdagmiddag omvallen. Er zijn prijzen te winnen.   

De inwendige mens hoeft op de bazaar niets te kort te komen. Er is koffie, thee en taart.  De bazaar kon tot stand komen dankzij tientallen vrijwilligers. De opbrengst wordt besteed aan isolerende maatregelen in de Ontmoetingskerk.

Op vrijdag 11 november is de bazaar geopend van 19.00 tot 22.00 uur en op zaterdag 12 november van 10.00 tot 16.00 uur.