Streeknieuws

Effe te lang wachten! Zwartgeblakerde pizza bij slapende student in Velp

Foto: Facebook Politie Velp

VELP – De politie was in de nacht van vrijdag op zaterdag uitgerukt naar een studentenwoning aan de Kerkallee in Velp. Een buurtbewoner meldde dat het brandalarm te horen was.

De agenten hoorden inderdaad het brandalarm en zagen behoorlijk wat rook bij de keuken van het pand. ‘Gelukkig stond het keukenraam op een kier waarna wij de keuken via het raam betraden’, meldt de politie op Facebook.

Binnen werd duidelijk dat één van de bewoners een pizza in de oven had gedaan en vervolgens in slaap was gevallen. ‘Wij hebben de pizza geblust en één van de bewoners wakker gemaakt. Geadviseerd om de pizza niet meer te consumeren’, aldus de politie.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten