Verenigingen

Gezamenlijk herdenken tijdens Lichtjesavond op Heiderust in Rheden

Foto: Martin de Jongh

RHEDEN – Bij de begraafplaats en gedenkpark Heiderust aan de Lentsesteeg in Rheden vindt op vrijdag 9 december wederom een Lichtjesavond plaats. Dit is de tweede in de gemeente Rheden. Deze keer kunt u tussen 18.00 en 20.00 uur uw overleden dierbare herdenken. Gemeente Rheden organiseert deze avond in samenwerking met Uitvaartondernemer Monuta uit Dieren en Iris & de Mol Uitvaartverzorging uit Rheden.

Iedereen is welkom tijdens de Lichtjesavond. Het is een samenzijn waarbij u met familie en/of vrienden een kaars kunt branden, uw overleden dierbare kunt herdenken en stil kunt staan bij mooie herinneringen. Er is sfeervolle livemuziek en er is gelegenheid om onder het genot van een hapje en drankje met elkaar na te praten en herinneringen op te halen. Bij de ingang worden kaarsen uitgedeeld. Bezoekers kunnen deze plaatsen bij de herdenkingsplek van hun dierbare of meenemen naar huis of elders.

Bij een klein beetje winterweer gaat de avond gewoon door, maar bij enorm hinderlijk weer niet. Houdt u daarvoor de website www.rheden.nl/begraafplaatsen in de gaten. U wordt geadviseerd een zaklantaarn mee te nemen.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten