Streeknieuws

Nieuwe stichting moet toerisme in Rheden een impuls geven

Foto: Gemeente Rheden

RHEDEN – Het toerisme in de gemeente Rheden moet een flinke impuls krijgen. Daar moet de nieuwe Stichting Toerisme en Recreatie Veluwezoom voor gaan zorgen. De stichting is donderdag officieel begonnen.

In het bos bij Rheden werd donderdag symbolisch door alle partijen een handtekening op een speciaal Veluwezoomkleed gezet.

In de stichting zitten het Toeristisch Platform Zuidoost Veluwezoom, de ondernemersverenigingen van de dorpen, Horeca Nederland afdeling Rheden, Vereniging Natuurmonumenten, gemeente Rheden en de regionale marketingorganisatie RBT-KAN.

‘Door samen op te trekken, kan er nog méér gerealiseerd worden op toeristisch en recreatief gebied’, zegt wethouder Nicole Olland. Er komt bijvoorbeeld een coördinator die moet zorgen voor een betere spreiding van bezoekers, een actuele agenda en het opleiden van Veluwezoomambassadeurs.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten