Verenigingen

Velp bij Kaarslicht: straten verlicht met kaarsjes

Foto: Pixabay

VELP – Voor de eerste keer wordt er vrijdag 16 december in Velp-Zuid het evenement Velp bij Kaarslicht gehouden.

De straten Johan van Oldebarneveldtstraat, Casper Fagelstraat, een gedeelte Johan de Witstraat en deel Hugo de Grootstraat worden gevuld met zo’n 35 kramen en de straten worden verlicht met honderden kaarslichtjes.

Er komen vier artiesten, kerstkraampjes, een grote kerstboom; waar kinderen hun hartwens in kunnen invullen en een versierde boog waar aandacht wordt besteedt aan de sponsoren. Wethouder Constans Pos opent om 16.00 uur deze poort.

Er is gratis chocomel en gluhwein verkrijgbaar,

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten