Streeknieuws

Er komt dit jaar geen kerstboom op het Dorpsplein in Rheden

Foto: Martin de Jongh

RHEDEN – Er komt dit jaar geen kerstboom te staan op het Dorpsplein in Rheden. Stichting Promotie Rheden, die de laatste jaren de boom verzorgde, is per direct gestopt met alle activiteiten.

Stichting Rheden promotie werd in 2013  opgericht met als doel de viering van Koninginnedag een andere draai te geven.  Dit werd een succes waarna er andere activiteiten volgden zoals het festival Theater op de Hei.

Een oproep voor nieuwe vrijwilligers en financiële middelen leverde veel bijval op, maar niemand melde zich aan, waardoor er voor het bestuur niets anders overbleef om direct met alle evenementen te stoppen.

Rheden voor Oranje neemt de organisatie van Koningsdag in 2017 weer over.

 

 

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten