Streeknieuws

Prettige feestdagen van ‘bezorger’ die nooit een krant bezorgde

Foto: Facebook Politie Velp

VELP – Het hele jaar wordt je krant netjes bezorgd en aan het eind van het jaar geef je wat geld aan de bezorger die aan de deur komt om je prettige feestdagen te wensen.  Er zijn mensen die daar misbruik van maken.

Volgens de politie is het even opletten als iemand aan de voordeur staat, want in Velp werden kaartjes afgegeven door een bezorger die nog nooit een krant heeft bezorgd. Volgens de politie had de bezorger ‘bewerkte visitekaartjes’ en kreeg ook nog geld.

Op de visitekaartjes van een bestaand bedrijf was een tekstje geplakt. Het daadwerkelijke bedrijf, dat onder het knip- en plakwerk staat vermeld, had hier niets mee te maken.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten