Streeknieuws

Bijna zeventig inwoners van Rheden kregen Nederlandse nationaliteit

Foto: Pixabay

DE STEEG – Bijna zeventig inwoners van de gemeente Rheden kregen het afgelopen jaar de Nederlandse nationaliteit. Het gaat om veertig mannen en 28 vrouwen. Dat zijn er volgens de gemeente Rheden meer dan vorig jaar. Toen waren dat er 48.

Op het gemeentehuis in De Steeg kregen donderdag 18 nieuwe inwoners officieel het bewijs van de Nederlandse nationaliteit uitgereikt door burgemeester Petra van Wingerden. Ook de andere inwoners die dit jaar Nederlander zijn geworden waren daarbij aanwezig.

De datum waarop de naturalisatieceremonie werd gehouden, is niet willekeurig gekozen. 15 december geldt als de landelijke Naturalisatiedag.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten