Streeknieuws

Brandweer helpt gewonde mountainbiker met Landrover

Foto: Facebook Brandweer Rheden

RHEDEN – De brandweer moest dinsdag in actie komen met een Landrover. In het bos op de Posbank bij Rheden lag een gewonde mountainbiker.

Om snel ter plaatse te komen bij de gewonde fietser,  gebruikte de brandweer een 4×4 Landrover om over het moeilijk begaanbare terrein te rijden.

Uiteindelijk kwam er een ambulance ter plaatse. Het is niet bekend hoe het met de mountainbiker is.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten