Verenigingen

Nieuwjaarsinstuif bij Inloophuis Oase in Dieren

Foto: Pixabay

DIEREN – Op zondagmiddag 8 januari tussen 15.00 en 17.00 uur houdt het Inloophuis in Dieren haar Nieuwjaarsinstuif. Alle belangstellenden zijn welkom om samen met de inlopers, vrijwilligers en donateurs het glas te heffen op de toekomst.

Het Inloophuis zit in een enerverende fase. Net geacclimatiseerd na een verhuizing eerder dit jaar, maakt men zich op voor de volgende verhuizing naar het definitief onderkomen.

Verder kende de organisatie in 2016 een toename van activiteiten en bezoekers. Een ontwikkeling die men in 2017 wil voortzetten. Genoeg redenen om samen terug te blikken op 2016 en vooruit te kijken naar wat in het nieuwe jaar komen gaat. De instuif is in de ruimte van het Inloophuis op de 1e etage van de Oase in Dieren.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten