Streeknieuws

Verdachte steekpartij Arnhemseweg in Rheden is 41-jarige Rhedenaar en zit nog vast

Foto: Studio Rheden / Martin de Jongh

RHEDEN – De verdachte van de steekpartij afgelopen zaterdag in een woning aan de Arnhemseweg in Rheden zit nog vast. Volgens de politie gaat het om een 41-jarige Rhedenaar. Het motief van de steekpartij zou een conflict in de relatieve sfeer zijn.

De steekpartij vond omstreeks 11.20 uur plaats bij het huis aan de Arnhemseweg. Agenten vonden daar het slachtoffer dat met spoed naar het ziekenhuis is gebracht.

De dader was aanvankelijk spoorloos. Na een zoektocht in de omgeving werd later een man aangetroffen die volgens de politie als verdachte kon worden aangemerkt.

Hij is rond 12.30 uur aangehouden in het centrum van Rheden,  De politie doet op dit moment verder onderzoek naar de ware toedracht.

 

 

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten