Streeknieuws

Kans op een pak sneeuw! KNMI geeft code geel af

Foto: Studio Rheden / Martin de Jongh

VELP – Vanavond gaat het waarschijnlijk sneeuwen. Het KNMI geeft vanaf 21.00 uur voor Gelderland code geel af, omdat het dan een paar uur kan gaan sneeuwen. De sneeuw blijft waarschijnlijk liggen.

Vanmiddag gaat het eerst regenen, maar in de loop van de avond gaat de regen waarschijnlijk over in sneeuw. Op hoger gelegen gebieden, zoals natuurgebied de Posbank, kan misschien wel tot tien centimeter sneeuw vallen.

Op vrijdag, zaterdag en zondag kan er ook nog een verloren sneeuwbui vallen en daarna wordt het steeds kouder. Dat betekent dat er volgende week misschien geschaatst kan worden.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten