Streeknieuws

Hennepkwekerij in Dieren ontmanteld

Foto: Facebook politie Dieren

DIEREN – De politie heeft vrijdag een hennepkwekerij in Dieren opgerold. Er stonden in een woning ongeveer 250 planten.

De politie was begonnen met een onderzoek na een anonieme tip. Vrijdag werd er een bezoekje gebracht aan de woning en binnen troffen agenten de 250 planten aan.

De bewoners zijn door de politie aangehouden.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten