Streeknieuws

Omgevallen bomen en loshangende takken op begraafplaatsen

Begraafplaats aan de Imboslaan in Dieren. Foto: Steven Roelofs

RHEDEN – Door de sneeuw liggen op drie begraafplaatsen in de gemeente Rheden omgevallen bomen en loshangende takken. Het betreden van de begraafplaatsen is volgens de gemeente op eigen risico.

Het gaat om Heiderust in Rheden en de twee begraafplaatsen in Dieren. De paden zijn redelijk tot slecht begaanbaar. Het is volgens de gemeente onmogelijk om alle loshangende takken en omgevallen bomen vrijdag weg te halen. ‘Wij doen ons best om alles zo snel mogelijk te verwijderen.’

Op begraafplaats Heiderust in Rheden is bovendien tot nader order gesloten voor auto’s.

Begraafplaats aan de Imboslaan in Dieren. Foto: Steven Roelofs

Begraafplaats aan de Imboslaan in Dieren. Foto: Steven Roelofs

Begraafplaats aan de Imboslaan in Dieren. Foto: Steven Roelofs

 

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten