Streeknieuws

Posbank afgesloten door sneeuw en takken op de weg

Foto: Martin de Jongh / Studio Rheden

DE STEEG – Natuurgebied de Posbank is sinds vrijdagochtend helemaal afgesloten door sneeuw en veel afgebroken takken.

Volgens de gemeente Rheden is het levensgevaarlijk om over de Posbank te rijden. Daarom zijn alle toegangswegen afgesloten. Er ligt volgens de gemeente 10 tot 15 cm sneeuw op de Posbank en daardoor is het heel glad. De afgebroken takken blokkeren de wegen.

De gemeente probeert eerst vanuit De Steeg de weg richting de Posbank open te krijgen.

Foto: Martin de Jongh / Studio Rheden

Foto: Martin de Jongh / Studio Rheden

Foto: Martin de Jongh / Studio Rheden

 

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten