Streeknieuws

Kan er deze week geschaatst worden in de Dierense Speeltuin?

Dierense Speeltuin. Foto: Martin de Jongh

DIEREN – Kan er deze week geschaatst worden in de Dierense Speeltuin? De ijsmeester is er nog niet zeker van.

In het weekend werd de baan sneeuwvrij gemaakt en werd er water op de baan gezet, maar tot nu toe is het ijs nog niet dik genoeg. Op sommige plekken ligt er nog water en dat is genieten voor de vogels, maar niet voor de schaatsliefhebber.

Als het  de komende 3 dagen zowel s’nachts als overdag blijft vriezen kan het , volgens de ijsmeester, nog goed komen. Het moet dan wel flink gaan vriezen.

Foto: Martin de Jongh / Studio Rheden

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten