Verenigingen

Jazz jam sessies in café ‘t Pumpke in Velp

Foto: Pixabay

VELP – In café ‘t Pumpke aan de Wilhelminastraat in Velp wordt er op zondag 29 januari weer gestart met de jazz jam sessies, onder leiding van Peter van Leeuwen.

De opzet is te beginnen met een standaard basissetting, bestaande uit een drummer, een toetsenist, een bassist en een saxophonespeler, die enkele nummers spelen, waarna de sessie geopend wordt en andere muzikanten mee kunnen spelen.

Het is de bedoeling dat er om 15.00 uur gestart wordt en tegen 19.00 uur de laatste sessie is. Bezoekers zijn van harte welkom en de toegang is vrij.

De volgende data staan al vast ; 29/1, 26/3, 30/4, 28/5 en 25/6. Dit zijn allemaal zondagen.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten