Streeknieuws

Koffiebranderij Peeze verhuist naar Velp

Foto: Funda Business

VELP – Koffiebranderij Peeze verhuist naar Velp. Het bedrijf gaat een nieuw pand bouwen op een braakliggend terrein aan de Arnhemsestraatweg in Velp, vlakbij de snelweg A12.

Nu zit de koffiebranderij nog op industrieterrein IJsseloord 1 in Arnhem, maar het bedrijf was op zoek naar een nieuwe plek. Het bedrijf wil in Velp een duurzaam pand bouwen dat energieneutraal en circulair is. Ook komt er een natuurtuin op het terrein.

Het bestemmingsplan voor de nieuwe plek in Velp moet nog gewijzigd worden. Het is de bedoeling dat de bouw in 2018 of 2019 gaat beginnen. De gemeente Rheden is blij dat Peeze naar Velp komt.

Eerder was het terrein in beeld om samen met Arnhem een nieuw zwembad te bouwen, maar dit plan kwam niet door de gemeenteraad.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten