Streeknieuws

Auto’s zwaar beschadigd na ongeval op A12 bij Velperbroekcircuit

Foto: Twitter / @WIS_Dries

VELP – De snelweg A12 was in de nacht van dinsdag op woensdag urenlang dicht na een verkeersongeval.

Het ongeval gebeurde bij het Velperbroekcircuit in de richting van Duitsland. Het verkeer werd via de op- en afrit omgeleid.

Er waren bij het ongeval twee auto’s betrokken. De wagens raakten zwaar beschadigd.

Er zijn volgens Omroep Gelderland twee gewonden gevallen.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten