Streeknieuws

Door de vorst liggen stoeptegels scheef

Foto: gemeente Rheden

DE STEEG – Door de aanhoudende kou zijn hier en daar stoeptegels in de gemeente Rheden scheef komen te liggen. Daarvoor waarschuwt de gemeente.

De tegels worden omhoog gedrukt en komen daardoor scheef te liggen. Volgens de gemeente hoeven de stoeptegels niet recht te worden gelegd. ‘Als de temperatuur weer een tijdje boven nul is, trekt het vanzelf weer recht’, meldt de gemeente.

Is dat tegen die tijd niet het geval, dan vraagt de gemeente om dit door te geven via internet: https://www.rheden.nl/melding

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten