Streeknieuws

Foutje! Mannen vallen verkeerde huis binnen

Foto: archief Studio Rheden

DOESBURG – Wat zullen de bewoners geschrokken zijn. Zit je thuis, komen er ineens drie mannen binnenstormen. Oeps, verkeerde adres.

Dat gebeurde vorige week vrijdag rond 21.30 uur in een huis aan De Veste in Doesburg, meldt de politie. De mannen kwamen verhaal halen, maar de persoon die ze zochten bleek er niet te wonen. Toen ze dat in de gaten hadden, renden ze weg.

‘Dit heeft natuurlijk veel impact op de bewoners’, zegt de politie op Facebook. De politie is op zoek naar mensen die iets hebben gezien.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten