Streeknieuws

Grond afgegraven tussen Ellecom en Dieren voor Traverse Dieren

Foto: Martin de Jongh / Studio Rheden

DIEREN – Naast het station in Dieren wordt er inmiddels ook druk gewerkt tussen Ellecom en Dieren voor Traverse Dieren, het verkeersproject om de doorstroming voor het verkeer door Dieren te verbeteren.

Ter hoogte van de Zutphensestraatweg in Ellecom en de N348 bij Dieren is een flink stuk grond afgegraven. Daar komt de weg te lopen in de richting van de tunnelbak bij het station.

Het gebied tussen Ellecom en Dieren wordt ook onderzocht op onder meer explosieven. Tot nu zijn er alleen een aantal kogelhulzen uit de Tweede Wereldoorlog gevonden.

Foto: Martin de Jongh / Studio Rheden

Foto: Martin de Jongh / Studio Rheden

Foto: Martin de Jongh / Studio Rheden

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten