Landwinkel De Munnikenhof presenteert zich bij Seniorenvereniging

Foto: Pixabay

DE STEEG – In het Parkhuis in De Steeg wordt op woensdag 15 februari door de Algemene Senioren Vereniging Rheden-Rozendaal een bijeenkomst gehouden. Op deze middag zal er een film worden vertoond over het boerenleven in de vijftiger jaren.

Hiermee krijgt u een duidelijk inzicht hoe het vroeger ging op de boerderij. Daarnaast is er een presentatie van boerderij de Munnikenhof.  De Munnikenhof is een zorgboerderij, waar voor veel verschillende mensen een dagbesteding wordt gerealiseerd en waar anderen met veel plezier kunnen vergaderen, recreëren en boerengolf spelen.

Zij zullen deze middag een deel van hun producten presenteren en is er gelegenheid een aantal producten te proeven. De kosten bedragen 5 Euro.

Kunt u niet zelf naar De Steeg komen bel dan z.s.m. met Henny Matser, tel. 026 – 363 44 84. Bent u nog geen lid, kom gerust. Wilt u daarna lid worden dan kunt u zich melden bij secretaris Joop Sanner, 0313 – 421 297 of senioren.rheden-rozendaal@outlook.com. Voor verder informatie over de vereniging zie: www.seniorenrheden-rozendaal.nl