Verenigingen

Landwinkel De Munnikenhof presenteert zich bij Seniorenvereniging

Foto: Pixabay

DE STEEG – In het Parkhuis in De Steeg wordt op woensdag 15 februari door de Algemene Senioren Vereniging Rheden-Rozendaal een bijeenkomst gehouden. Op deze middag zal er een film worden vertoond over het boerenleven in de vijftiger jaren.

Hiermee krijgt u een duidelijk inzicht hoe het vroeger ging op de boerderij. Daarnaast is er een presentatie van boerderij de Munnikenhof.  De Munnikenhof is een zorgboerderij, waar voor veel verschillende mensen een dagbesteding wordt gerealiseerd en waar anderen met veel plezier kunnen vergaderen, recreëren en boerengolf spelen.

Zij zullen deze middag een deel van hun producten presenteren en is er gelegenheid een aantal producten te proeven. De kosten bedragen 5 Euro.

Kunt u niet zelf naar De Steeg komen bel dan z.s.m. met Henny Matser, tel. 026 – 363 44 84. Bent u nog geen lid, kom gerust. Wilt u daarna lid worden dan kunt u zich melden bij secretaris Joop Sanner, 0313 – 421 297 of senioren.rheden-rozendaal@outlook.com. Voor verder informatie over de vereniging zie: www.seniorenrheden-rozendaal.nl

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten