Streeknieuws

Met pistool geschoten vanuit rijdende auto in Velp

Foto: Pixabay

VELP – In Velp is dinsdagavond vanuit een rijdende auto geschoten. Twee mannen zijn later aangehouden. Het gaat om een 31-jarige man uit Velp en een 17-jarige Huissenaar. Daarnaast heeft de politie twee gasalarmpistolen in beslag genomen.

Rond 22.30 meldde een getuige bij de politie dat hij had gezien dat er vanuit een rijdende auto twee keer in het luchtledige was geschoten. Dit gebeurde op de Biljoen in Velp. De getuige wist een omschrijving van de auto en een deel van het kenteken door te geven.

Agenten hebben in de omgeving naar de auto uitgekeken en troffen deze aan op een parkeerplaats in Velp. Kort daarna kwam de Velpenaar naar buiten lopen. Hij was de eigenaar van de bewuste auto te zijn.

De man bekende, zomaar, in de lucht geschoten te hebben. In zijn woning, waar de 17-jarige Huissenaar ook aanwezig was, troffen de agenten twee wapens aan; vermoedelijk gasalarmpistolen.

De wapens zijn in beslag genomen en het tweetal is voor nader onderzoek meegenomen naar het politiebureau.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten