Verenigingen

Excursie in het park Daalhuizen in Velp

Herfst bladeren

Foto: Pixabay

VELP – Op maandag 6 maart verzorgt IVN Oost-Veluwezoom een excursie in het park Daalhuizen in Velp. De start is om 9:30 uur op de hoek Daalhuizerweg/Arnhemsestraatweg in Velp.

In het in de jaren tachtig van de vorige eeuw opnieuw aangelegde park Daalhuizen staan veel bijzondere en oudere bomen. Bomen nog in de winterstand maar de aanwezige knoppen kondigen het nieuwe groeiseizoen aan. De IVN-gidsen zullen u gedurende excursie vertellen over de bijzonderheden.

Aanmelden is niet nodig. Deelname is gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. www.ivnoostveluwezoom.nl.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten