Streeknieuws

Spoorwegovergang Lange Juffer in Dieren een weekje dicht

Foto: Studio Rheden / Martin de Jongh

DIEREN – De spoorwegovergang Lange Juffer in Dieren is van maandag 6 tot en met vrijdag 10 maart afgesloten voor fietsers en voetgangers. Fietsers worden omgeleid via de Harderwijkerweg en Gelders Hof.

De werkzaamheden zijn onderdeel van Traverse Dieren, het verkeersproject om de doorstroming van het verkeer door Dieren te verbeteren.

In de bewuste week wordt er een nieuwe tijdelijke weg aangesloten op de spoorwegovergang. Die weg vervangt de huidige fiets- en wandelverbinding en komt uit op de Hofstetterlaan in Ellecom.

Het gaat om een tijdelijke oplossing, omdat uiteindelijk de spoorwegovergang Lange Juffer helemaal komt te vervallen.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten