Verenigingen

Studio Rheden houdt op zaterdag 4 maart een open dag!

Florijnweg op De Beemd in Velp. Foto: Studio Rheden

VELP – Studio Rheden houdt op zaterdag 4 maart een open dag. De publieke lokale omroep voor Rheden en Rozendaal is actief op radio, televisie en internet. Op tv en internet lees je het laatste nieuws uit Rheden en Rozendaal en op de radio hoor je een mix van muziek en nieuws.

Altijd al eens willen weten hoe een lokale omroep werkt? Op zaterdag 4 maart kun je een kijkje achter de schermen krijgen in de nieuwe radiostudio en zien hoe de redactie werkt.

Studio Rheden draait volledig op vrijwilligers. Maak kennis met de medewerkers en je kunt je opgeven om als vrijwilliger aan de slag te gaan bij Studio Rheden.

De open dag van Studio Rheden wordt op zaterdag 4 maart van 11.00 tot 14.00 uur gehouden. Kom langs aan de Florijnweg 13-15 op bedrijventerrein De Beemd in Velp.

 

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten