Streeknieuws

Niemand dronken achter het stuur na carnaval

archief foto: Facebook politie Velp

VELP – De politie hield dinsdagavond een alcoholcontrole in Velp, maar geen enkele bestuurder had teveel gedronken.

De controle werd gehouden op de laatste dag van carnaval.  Dat gebeurde op de Larensteinselaan in Velp.

Er werden volgens de politie honderd bestuurders onderworpen aan een blaastest, maar niemand had teveel gedronken.

 

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten