Streeknieuws

Plank raakt voorruit bus; leerlingen Titus Brandsma in Velp geschrokken

Foto: Facebook Titus Brandsma Velp

VELP – Leerlingen en docenten van Titus Brandsma in Velp kregen donderdag de schrik van hun leven. Zij waren op excursie in Den Haag geweest en op de terugweg raakte een plank de bus waarin zij zaten.

De plak was van een aanhanger gevallen en raakte de voorruit van de bus. De voorruit raakte flink beschadigd. ‘Wel wat geschrokken leerlingen. Verder gelukkig niets’, schrijft de school op Facebook.

De leerlingen van Titus Brandsma kwamen ondanks het incident veilig thuis.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten