Streeknieuws

Rheden wil pand Bestuursacademie kopen voor nieuw zwembad in Velp

Foto: Google Streetview

VELP – De gemeente Rheden probeert het gebouw van de voormalige Bestuursacademie in de Reigerstraat in Velp in handen te krijgen. Op deze plek wil Rheden een nieuw zwembad bouwen dat in 2020 open moet gaan.

Het pand is nu nog van de de Christelijke Onderwijsgroep. ‘Op dit moment vinden er taxaties en diverse onderzoeken plaatsen’, meldt het college van burgemeester en wethouders. ‘Wij gaan ervan uit dat de onderhandeling in het tweede kwartaal 2017 kan worden afgerond.’

Nu zit het zwembad in De Dumpel, maar vanaf 2020 moet er een nieuw zwembad staan op de plek van de Bestuursacademie. Het realiseren van het zwembad gaat ruim 7,2 miljoen euro kosten en moet duurzamer zijn.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten