Verenigingen

De lente is in aantocht: Tuinadviesdag bij gebr. Rijneveld Spankeren

Foto: Pixabay

SPANKEREN- De lente is weer in aantocht en bij hoveniersbedrijf gebr. Rijneveld kunt u op 25 maart tussen 10.00 en 16.00 uur tuinadvies krijgen. Tijdens deze dag kan er advies worden ingewonnen over tuinaanleg- en onderhoud.

Tijdens de Tuinadviesdag kan er inspiratie worden opgedaan in de vernieuwde overdekte showtuin. Op afspraak kan er gebruik worden gemaakt van de gratis schetsservice, hierbij kunnen tuinbezitters op weg worden geholpen bij de inrichting, materiaalkeuze en beplanting van hun tuin.

Meer informatie is te vinden op www.rijneveld.nl

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten