Streeknieuws

Rhedenaar Martin de Vries krijgt Koninklijke onderscheiding

Martin de Vries bij de sportverkiezing in Rheden. Foto: Martin de Jongh / Studio Rheden

RHEDEN – Martin de Vries uit Rheden is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. De Rhedenaar zet zich al bijna vijftig jaar in voor de March & Showband Rheden.

Bij de vereniging is hij als voorzitter een belangrijke kracht. Bovendien helpt hij mee met de voorbereiding voor de deelname aan het wereldmuziekconcours in Kerkrade. Verder is Martin de Vries de oprichter van team PA, dat elk jaar geld inzamelt voor KWF Kankerbestrijding door de Alpe d’Huez te beklimmen.

De Rhedenaar kreeg de Koninklijke onderscheiding uit handen van burgemeester Petra van Wingerden van de gemeente Rheden. Dat gebeurde in het clubgebouw van de muziekvereniging in Rheden.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten