Streeknieuws

Politie in Rheden komt in bijna twintig procent van de gevallen te laat

Foto: Martin de Jongh / Studio Rheden

VELP – De politie in de gemeente Rheden was vorig jaar in bijna twintig procent van de spoedmeldingen niet binnen vijftien minuten ter plaatse. Dat blijkt uit cijfers van de Politie Oost-Nederland.

In Rheden waren vorig jaar 876 spoedmeldingen en in 18,6 procent van de gevallen lukte het de politie niet om binnen een kwartier ter plaatse te zijn.

Rozendaal laat een nog hoger percentage zien. Vanuit deze gemeente kwamen vorig jaar 29 spoedmeldingen bij de politie binnen. In 34,6 procent van de meldingen kwam de politie later dan vijftien minuten langs.

De politie heeft als streven om in 90 procent van de gevallen op tijd te zijn, maar dat is in beide gemeenten (Rozendaal: 65,4 procent, Rheden: 81,4 procent) niet gelukt.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten