Streeknieuws

Overname kinderdagverblijven in Rheden en Rozendaal

Foto: Pixabay

VELP – De Fris! Kinderdagverblijven in de gemeenten Rheden en Rozendaal worden overgenomen. Vanaf 1 mei komen de veertien locaties in handen van Kindercentra Puck&Co.

De gesprekken over de overname liepen al enige tijd en deze week wisten de directies van beide organisaties overeenstemming te bereiken over de overname. Voor de kinderen en de medewerkers verandert er volgens Kindercentra Puck&Co voorlopig niets.

De lokaties voor dagopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang zitten in Velp, Dieren, Spankeren en Rozendaal. De nieuwe eigenaar is een kinderopvang zonder winstoogmerk en heeft door de overname 34 locaties in handen met in totaal 185 medewerkers.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten