Streeknieuws

Kom van dat dak af! Man durft niet naar beneden

Het voormalige gebouw van Vitens in Velp. Foto: Studio Rheden

VELP – Een man was op het dak van het voormalige Vitens-gebouw aan de Arnhemsestraatweg in Velp geklommen, maar durfde niet meer naar beneden te komen. De politie moest vrijdag een handje helpen, meldt de politie zondag.

De politie kwam de man op het spoor na een melding dat er iemand op het dak stond. De man was volgens de politie naar binnen gegaan  en op het dak durfde hij niet meer naar beneden te komen.

Agenten hebben de man een handje geholpen door een ladder te pakken. De politie waarschuwt dat het verboden en levensgevaarlijk is om het pand te betreden, omdat het pand in slechte staat is.

De man krijgt een proces-verbaal.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten